lauantai 20. lokakuuta 2012

Silmitöntä perseilyä avaruusaluksessa

Heh heh, tulipa taas otsikko. Asiaan, maanantaina kerättiin porukka kasaan ja pelattiin tällaista suomalaista scifi-parodiaroolipeliä nimeltään Star wreck. Se perustuu pelleilyleffaan niiltä tyypeiltä, jotka nyt teki Iron skyn. Jokaisella meistä oli omat ennakkoaavistukset pelistä eivätkä ne välttämättä olleet mitään positiivisia sellaisia.

Aloitimme tietenkin pelihahmojen luomisella, mikä otettiin tietenkin huumorin kannalta. Jonkinlaiset taustatarinat raavittiin kasaan ja niistä tulikin lopulta hirvittävä eepos mutta käyn tässä kertailemaan pääkohtia.

Aluksen kapteenina toimii Aleksi Stalin, psykoottinen suurisuu jostain Kainuusta päin. Hän on pienestä pitäen kunnostautunut egoistisen shitin jauhamisessa, joten hänen vanhempansa työnsivät hänet P-laivaston upseerikouluun Turkuun heti kun pystyivät (tosiaan peli sijoittuu 2300-luvulle ja p-liitto on tähtienvälinen Nato).

 Täällä Stalin tutustui opiston kämppäkaveriinsa, Vulgaruslaiseen kirjatoukkaan nimeltä Statistik. Vulgaarit ovat erittäin uskonnollista ja häveliästä väkeä. Noh, ainakin virallisesti. Tiedetään myös, että heillä on kiima-aika vain joka seitsemäs vuosi ja silloinkin asiat hoidetaan mahdollisimman kliinisesti. Eräänä iltana Stalin rynysi soluunsa seikkailtuaan läpi paikalliset laivaravintolat ja huomasi Statistikin toteuttavan käännytystyötä erään nimeämättömän ihmisopiskelijatytön kanssa em. syklin ulkopuolella. Stalin lähtee välittömästi kertomaan asiasta jollekin auktoriteetille, mutta kompastuu kännissä kynnykseen. Statistik rukoilee Aleksia olemaan kertomatta asiasta hänen seurakunnalleen.ja lupaa hänelle mitä vain siitä hyvästä. Stalin pyytääkin Statistikia tulemaan hänen aluksensa tiedeupseeriksi. Vulgaari epäröi, koska hän on luokkansa tähtioppilas ja pääsisi minne alukselle vain haluaisi, eikä se välttämättä olisi vittumaisena kerskurina tunnetun Stalinin alaisuudessa. Hän kuitenkin tietää, ettei Stalinilla ole mitään alusta, eikä hänellä mitenkään voi olla rahaa sellaiseen, joten hän suostuu.
Stalin on kuitenkin aiemmin samana päivänä ostanut eräiltä romuklaaneilta lähes uuden aluksen viidellä markalla ja nimennyt sen ylpeänä U.S.S.R Paskaksi. Tämän seurauksena Statistik saa halvauksen ja hänestä tulee turhautunut ärjy.

Jossain vaiheessa opintoja kokelaat lähtevät luokkaretkelle pohjoisnavalle katsomaan uhkaavasti huvenneita mannerjäätiköitä. Statistikilla on tylsää ja hän potkaisee pikkukiven kohti kuuran peittämää jäälohkaretta. Murikan päältä varisee ylimääräinen törky ja sen sisältä paljastuu luonnollisesti syväjäätynyt 2000-luvun ihminen, lentäjä Jesus Sherlock. Jesus oli omana aikanaan joku lentäjä ja lähtenyt työaikanaan kerran humalassa lentelemään pohjoisnavan yläpuolelle, älkää kysykö miksi, sillä kolmensadan vuoden pakastus tuhoaa ehkä aivosoluja eikä Sherlock enää muista mitään. Statistik vie pakastelentäjän opiston biologianluokkaan ja sulattaa hänet mikrossa. Statistikin lievästi empiirisestä ronkkimisesta huomataan, että Jesuksen veren suuri alkoholipitoisuus jäätymisen hetkellä on estänyt suurimmat kudosvauriot. Sherlock kertoo olleensa lentäjä jolloin Stalin palkkaa hänet U.S.S.R. Paskan pilotiksi. Sherlock tosin on epäpätevä idiootti eikä hänet hengissä pitänyt alkoholin nauttiminenkaan ole hävinnyt mihinkään.

Dodiih! Alkulöpinöistä tuli niin massiivinen, että pitää säästää itse pelaaminen seuraavaan postaukseen, jota arvon Wilson jo varmaan innolla odottelee. Kirjoittelemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti