keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kirjahylly aukeaa

Näin kesäloman viimeisenä päivänä olo on vähintäänkin tyhjänlainen. Kaikenlaista olisi vielä halunnut tehdä mutta opiskelijan arki painaa päälle.Aku Ankka tappoi viimeisetkin lomafiilikset perinteisellä lukujärjestys-ja-ankanpoikien lomaltapaluuseikkailu -combollaan.

Yhden uuden jutun saan kuitenkin tehtyä kesäloman puitteissa: oman blogin aloittamisen. Tämä on pyörinyt mielessäni jo jonkin aikaa ja nyt sain siihen hyvän tekosyyn. Pieleenhän tämä meni jo alussa kuten huomaatte kahdesta täysin samasta blogistani täällä mutta tämä kone nyt on mitä on.

Mutta asiaan. Tässä blogissa tulen luultavasti käsittelemään oldschool-nörtteilyäni pelien ja kirjojen parissa, lesoilla Warhammer-figuillani ja ehkä jopa kertoilla juttuja elämästäni(???). Lukemaan vaan jos kiinnostaa tai jos ei kiinnostakaan.

Loppuun pitää vielä todeta, että tällaiset yksityisten nobodyjen blogit ovat kuin keittiön pöydälle jätetty päiväkirja: ei niitä lue kuin uteliaat perheenjäsenet ja muutamat asiaan vihkiytyneet kaverit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti