keskiviikko 15. elokuuta 2012

Lisää pikku-ukkoja ja eräläppä

Goten morgen taas teillekkin näin viideltä iltapäivällä monen päivän kirjoitustauon jälkeen. Tahti ei päätä huimaa mutten usein jaksa kaheksan tunnin päivän jälkeen enää edes painaa nkoneen virtanappia. Tämä oli sellanen päivä mutta sisulla mennään.

Ensiksi jutskaa koulusta. Meidän lukio tarjoaa näin syksyisin erikoista liikunnan kurssia, nimittäin erä- ja vaellus-sellaista. Tarpeellinen kurssimerkintä rapsahtaa kolmen päivän/ 40 kilometrin vaelluksella Kuusamon Karhunkierroksella. Osallistujat jaettiin tänään ruokakuntiin (meillä kolme raavasta miestä including minä) jotka ostavat itse omat ruoat, hommaavat itselleen teltan, keittimen, lasolia, ea-pakin ja muuta tarhaa ja turpeellista. Fiilis on melko korkealla tästä arjen katkaisijasta ja teen siitä luultavasti piitkän kuvareportaasin aiheeseen sopimattomaan blogiini. Nyt vaan maihareita lankkaamaan.=D

Ja sitten uutta Hammeriukkoa, nimittäin kääpiöiden armeijaani johtava Lord, jota pelataan tappavalla riimukombolla ja läpäisemättömällä armorilla. Asiaa osaaville tiedoksi että figu on Pääkallosolan Taistelun thane.
 Kiiltävä gromgril armour, lohikäärmesarvinen ja silmikollinen kypärä sekä  turkisreunusteinen viitta tuovat melkoisen ylimysmäisen fiiliksen ja teot puhuvat puolestaan kun mies teurastaa vähintään neljä kaaoksen(=saatanan) palvojaa per vuoro ja kerran hakattiin haloiksi 18 dryadia=DDD.






Posee posee...




Lopuksi tällainen kuva-arvoitus. Te, jotka näitte tuon linnan viime kesänä, huutakaa nyt suureen ääneen kommenttia.

Kirjoittelemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti