sunnuntai 26. elokuuta 2012

Pelihylly: Kill doctor Lucky


Tänään pelissä oli Kill doctor Lucky eli "family board game of murder in the dark". Pelin kuvaus kannessa lupaa hyvää. Tarina on yksinkertainen. Tohtori Lucky on ärsyttävä vanha pappa jonka juuri sinä haluat tappaa vaihtelevasta syystä: hän saattaa olla mielestäsi vampyyrien kuningas, hän on joskus muinoin tuhonnut yrityksesi tai sitten hänen koiransa käy aina kusella kukkapenkkiisi (aito lainaus sääntövihosta=D).Harmi vain, että moni muukin haluaa listiä Luckyn ja on ängennyt hänen kartanoonsa samaan aikaan kanssasi. Äijä pitää tappaa muiden huomaamatta ja hänet ensin tappanut voittaa. Ukko on myös nimensä veroinen eli hänellä käy lähes aina säkä ja murhasi menee pilalle.
Käytännössä tämä toimii siten, että se pelaaja,
joka päätyy tohtorin kanssa yksin samaan huoneeseen (pelaajat liikkuvat vuoroillaan ja Lucky haahuilee ympäriinsä) pelaa asekortin, jossa on murder value, esim pistoolilla 3. Muut pelaajat lätkivät sitten pöytään tohtorin onnea kuvaavia failure-kortteja, esim "Doctor turns around and accidentally hits you in the head with a shovel, fail value 3. Kun failure-value on yhteensä suurempi kuin murder-value, murha epäonnistuu ja yrittäjä saa pahviplootun, joka kuvaa kokemusta ja antaa myöhemmin boonusta. Esittelypeliin osallistuivat Sami (hahmona Mursunviiksinen heebo), Henkka (natsiupseeri) ja minä (pitsa-peku). Kännykällä otetut kuvat derppasivat hieman. Pelaajat olivat myös turhankin innokkaita kuvauttamaan omia murhan yrityksiään joten otoksia on taas ihan liikaa. Peli sisälsi paljon kämppäystoimintaa ja uusien aseiden etsimistä.

Mursu saa boonusta riehuessaan keittiössä kreppipannulla.Silti fail

Peku yrittää tappaa tohtorin pokerihuoneessa sorsakuvalla. Fail.



Kaikki cämppivät jossain. Tohtori on eksynyt pensassokkeloon
Henkka yrittää paljain nyrkein ja kahdella plootulla kasvihuoneessa. Fail



Tyypillinen pattitilanne: Mä nään sut. Ja mä nään sut=multifail
Peku koettaa seiskan murdervaluella. Taas fail.



Henkka saa lopulta ukkelin hengiltä ampumalla tätä tykillä.
Lopulta saimme pelin päätökseen. Tahdoin kokeilla tässä multisuperdeluxe-laatikossa mukana tullutta "and his little dog too"-lisäosaa. Yksimielisesti laitamme hurtan peliin. Tämän tarina menee siten, että tohtori on hommannut skotlanninterrieri Shamrockin, joka on yhtä onnekas, kuin isäntänsä ja seuraa tätä kaikkialle, tosin hitaammin ja laahaten kaukana perässä. Jos koira näkee, tohtoria ei saa tappaa.
Paripotretti tohtorista ja hurtasta.

 Koira aiheutti runsaasti päänvaivaa kaikille ja peli kesti lähes tunnin. Alussa Sami yritti tappaa koiran juottamalla tälle salongissa Valion kahvikermaa. Tyhmänä jätkänä estän sen failureilla, koska haluan pitää koiran mukana tarinan vuoksi(vasen kuva). Oikeassa kuvassa oli repeilyttävä tilanne: Henkka haluaa tappaa äijän kirjastossa mutta koira näkee heidät noin kilometrin päästä lastenhuoneessa. Seuraa fail.

 Kaiken kaikkiaan voin suositella suht simmpeliä peliä kaikille harrastajille ja lievän väkivallan ystäville. Kirjoittelemisiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti