keskiviikko 29. elokuuta 2012

Paljon onnea, Yarzel!!!

Tänään onkin älyttömän paljon asiaa teille bittivirtojen kalastajille. Pitää kait käyttää fancyja alaotsikoita. Ensimmäisenä ja ehkä tärkeimpänäkin asiana..

SYNTTÄRIT!
Aivan, olen tänään saavuttanut level-upin, kuten kollegani Vulpes Arctos tänään minulle osuvasti kirjoitti. Synnyin siis about 17 vuotta sitten Kokkisodan aikaan (selittää kai jotain). 17 on jotenkin masentava ikä kun ei ole oikein enää skidi muttei vielä ihan aikuinenkaan; lastenlippua en voi enää ostaa mihinkään eikä lapsilisäkään enää rullaa samaan aikaan kun pitää kitkuttaa polkupyörällä, koska autoakaan en saa vielä ajaa. Mutta angstaus sikseen, salamurhaajat feilasivat taas. Hieman juhlimista meksikolaisessa ravintolassa ja mieli on korkealla. eikä synttärinä saa olla murheissaan. Ai niin, sain myös lahjoja. Laitetaanpa alustava lista tähän mennessä tulleista:
 Muutama kortti
Mayojen testamentti-pokkari
600 grammaa muumi hedelmälakritsia
pez-annostelija
komea piirrustus mäkiautosta
2 sukulakua
es energy drink :DDD
Vielä on ainakin pari saamatta mutta niistäkin sitte joskus myöhemmin.

Kirppari täyttää pelihyllyä

Tämänpäiväinen reissuni alueen sykkivään metropoliin Rovaniemelle toi mukavan yllätyksen. Menin jostakin päähänpistosta kirpparikompleksi Vintikkiin (mitä lie tuo nimi tarkoittaakin, hmm...) ja näin hyllyssä varsinaisen aarteen: Reiner Knizian suomenkielisen Taru sormusten herrasta-lautapelin. Olen halunnut sen kokoelmiini jo usean vuoden ajan, mutta koska se on julkaistu suomeksi 2001 sitä on mahdoton löytää enää kaupoista ja huutonetissäkin hinnat on aina 25 euron paremmalla puolen. Otin pelin hyllystään.ja katsoin kauhunsekaisella odotuksella hintalappua; 5€!!! Otin laatikon kainaloon ja lähes juoksin kassan kautta ulos ettei muut nörtit löydä sitä, ihan vaan kaiken varalta:D. Tarkemmin pelistä sitten joskus.

Troll´d by kustantamo

Kuten kukaan teistä ei tiedä, kävin kesällä Tukholman suurimmassa fantasiakirja- ja -pelikaupassa Science fiction bokhandelnissa. Ostin muun kaman mukana kirjan Thud!, Terry Pratchettin Kiekkomaailma-sarjaa englanniksi, koska en ole kyseistä kirjaa lukenut eikä sitä oltu finskiksi vielä edes käännetty. Ettekä ikinä arvaa, minkä kirjan enmuistamikä-kustannus oli julkaissut suomeksi. Huomasin tänään kirjakaupassa Problem, Yartziccer?

Pakkailua reissuun

Viimeisimpänä ja vähäisimpänä valmistelut eräkurssille ovat jo kasausta vaille valmiina. Lähtö on perjantaina aamupäivällä ja saatan selvittyäni kirjoittaa siitä hyllyyn.

Nyt vaan äkkiä keräämään lisää expaa tasoon 18. Kirjoittelemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti